OMGEVING

Het nieuwbouwproject “Kastanjehof” is gelegen op de grens van Ermelo / Harderwijk en nabij de nieuwbouwwijk Drielanden met al haar goede voorzieningen. Ermelo is bijzonder geliefd onder andere vanwege de bossen, heidevelden en de centrale ligging. Voor de combinatie van wonen, werken en recreëren is dit de ideale locatie.

Ligging

Ermelo is centraal gelegen in Nederland. In ongeveer een half uur rijden zijn de grotere steden zoals Apeldoorn, Amersfoort, Almere en Zwolle bereikbaar. Hier kunt u uitgebreid winkelen maar ook genieten van het theater en musea.

Het station van Ermelo is op circa 10 minuten fietsen. De trein brengt u gemakkelijk naar grotere steden. 

Fietsen Veluwe

Natuur

Ermelo ligt op de Veluwe en aan het Veluwemeer. De Veluwe biedt mooie wandel- en fietsroutes door bossen en heidevelden. 

Bent u liever in de buurt van water? Het Veluwemeer is een gunstige locatie voor surf- en kitesurfliefhebbers. U kunt natuurlijk ook op een zonnige dag heerlijk gaan zwemmen en varen.

Ermelo bos

Voorzieningen

In Ermelo kan er genoten worden van een hapje en drankje in het gezellige centrum. Ook zijn er twee sterrenrestaurants nabij gelegen.

In Harderwijk kan er genoten worden van het oude centrum. De Hanzestad beschikt over pittoreske straatjes, sfeervolle pleinen en verschillende restaurants.

De wijk Drielanden is kortbij gelegen. In deze wijk zijn verschillende winkels gelegen zoals, een supermarkt, drogisterij en groentewinkel

Ontwikkeling / verkoop:

Vestaal Vastgoed

Opdrachtgever:

GAH Onroerend Goed B.V.

Aannemer:

Van Panhuis Bouw